Як часто можна робити кріоліполіз?

Серед сучасних методів комфортного та швидкого схуднення майже кожен охочий може знайти для себе щось цікаве. Для зайнятих пацієнтів, які не мають зайвого часу на тренування, підрахунок калорій та фізичну активність, найкраще рішення — кріоліполіз. Апаратне схуднення за допомогою холоду не вимагає ні анестезії, ні уколів, ні самого операційного втручання. 

Особливості процедури

Кріоліполіз є вдало запозиченою технологією схуднення з США, де перші результати корекції фігури в такий спосіб відзначились ефективністю. Ця процедура не схожа на інші апаратні методи, тому має явні особливості:

  • Кріоліполіз в Києві в клініці ANACOSMA проводиться за допомогою апарату Cristal Pro з вакуумними насадками, що вибірково «обробляють» жирові складки.
  • Температура в насадках підбирається від -7°C до -12°С, але на інші структури, крім жирових клітин, вона не розповсюджує свій вплив.
  • Метаболічні процеси організму виводять зруйновану жирову субстанцію без запальних процесів та токсичності для органів.
  • Кріоліполіз проводиться на передній поверхні живота, боковій, на стегнах, спині, руках, другому підборідді.
  • Після кожної процедури відбувається втрата 20–30% жирової тканини від загального обʼєму оброблюваної зони.

Кріоліполіз

Частота застосування методу

Ліниве схуднення холодом має не миттєвий, але стабільний накопичувальний ефект, що проявляється через 2–3 тижні після процедури. Цей час необхідний для повного виведення зруйнованих клітин жиру з організму.

При значних жирових відкладеннях варто пройти курс кріоліполізу, що складається з 2–3 процедур з інтервалами між сеансами 25–45 днів. За індивідуальної потреби призначається до 4 сеансів на рік.

Пацієнти, які часто отримують швидкий ефективний результат від кріоліполізу, інколи можуть прискорюватися в бажанні провести наступну процедуру, але варто дотримуватися інтервалів між сеансами.

Переваги

Вагомою перевагою кріоліполізу є безболісне та безпроблемне зменшення жирової тканини. При дотриманні рекомендацій після процедури пацієнтам може не загрожувати повторний набір ваги. Додатковими перевагами процедури також виступають:

  • повна безпечність методу;
  • вибірковий вплив;
  • висока ефективність як для безопераційного типу маніпуляції;
  • відсутність реабілітаційного періоду;
  • помітний результат, що проявляється через втрачені зайві сантиметри.

Процедура легко поєднується з буденними справами, не вимагає тотальних обмежень, не випробовує силу волі пацієнтів, а навпаки допомагає комфортно схуднути!