Организация работы крупного склада – стеллажи паллетные

На етапі створення, розширення, оновлення логістичного центру, складського господарства важливо правильно визначитися з вибором палетних стелажів, на яких розміщуватимуться вантажі. Такі конструкції ефективні в разі великих обсягів оброблюваної та збереженої продукції, її активного використання, частого переміщення і тривалого складування. Це пояснюється тим, що такі складські збірні системи є оптимальним способом економії простору, раціонального використання виробничих площ, забезпечують ефективне виконання навантажувальних робіт з використанням спеціалізованої техніки.

стелажі палетні

Надійність, простота конструкції, прийнятна ціна

Придбання та встановлення палетних металевих стелажів дає змогу скористатися їхніми перевагами повною мірою.

Насамперед це:

  • простота конструкції;
  • надійність;
  • довговічність;
  • доступна ціна.

Стелажі такого типу виготовляються з міцної сталі. Вони можуть експлуатуватися в неопалюваних складах і в холодильних камерах. Захист металу від появи іржі забезпечується шляхом нанесення захисного покриття. Така обробка також дає змогу захистити метал від незначних механічних пошкоджень. Для цього використовується спеціальна порошкова полімерна фарба, після її нанесення створюється захисне покриття, яке не боїться вологи. Ефективним способом захисту металу також є цинкування.

Конструкція

Завдяки простоті конструкції палетні збірні системи коштують недорого, просто монтуються. Вони складаються з таких складових частин:

  • міцна рама з високою жорсткістю;
  • розкоси;
  • профіль;
  • стійки;
  • настили з ДСП, листів металу;
  • траверси (виглядають як поперечини);
  • з'єднувальні елементи, за допомогою яких створюється цілісна система;
  • перемички, що встановлюються під настилами, які є додатковим компонентом, у завдання яких входить прийняття навантаження від вищерозташованої конструкції і підвищення несучої здатності секції.

Оптимізація простору

Грамотна організація роботи логістичного центру прямо впливає на прибутковість підприємства, можливість його розвитку і розширення. Правильний вибір стелажів і техніки для їх обслуговування є важливим пунктом у створенні ефективного й успішного підприємства.

Тому варто подбати про правильний вибір палетних фронтальних стелажів, без яких склад не зможе працювати на повну силу. Насамперед потрібно визначитися з основними завданнями, які будуть вирішуватися з використанням цього обладнання, врахувати розміри приміщень, особливості вантажів.

Оптимізація логістичного ланцюжка є критично важливою умовою в досягненні бажаних результатів. Системне зберігання вантажів, їхня доступність і можливість оперативного переміщення дасть змогу вирішувати виробничі завдання швидко, якісно, в потрібні терміни.

Компанія ТАРГЕТГРУП допоможе вдосконалити роботу вашого підприємства шляхом створення ефективних систем складського зберігання. Звертайтеся до професіоналів, щоб купити поличні, палетні стелажі, здатні істотно поліпшити виробничі показники вашої компанії.