На що звернути увагу під час вибору касової стрічки та етикетки для принтера

Знайти якісний витратний матеріал - справжній виклик для сучасного бізнесу. Адже використання третьосортної касової стрічки або етикетки для принтера негативно позначається на дорогому обладнанні. Якщо ви шукаєте де купити якісну касову стрічку та інші витратні матеріали, інтернет-магазин https://shop.reef.ua/kassovaya-lenta/ завжди готовий запропонувати своїм клієнтам величезний асортимент продукції власного виробництва за доступною ціною з доставкою по Києву та Україні.

Папір для принтера етикеток - на що звернути увагу під час вибору?

Самоклейні етикетки для принтера - це спеціальні стрічки, які складаються з декількох шарів: папір для нанесення інформації, клейова частина для приклеювання на поверхню товару або пакування і підкладка, яку відокремлюють перед наклеюванням.

За типом друку вони поділяються на:

  • термоетикетки - використовуються для друку на термопринтерах (пристроях із прямим друком). Нагріта термоголовка стикається з термочутливим шаром стікера і в місцях дотику з'являються символи або зображення. Такі наклейки застосовуються для продукції з коротким терміном реалізації, оскільки вони не переносять УФ промені, механічні пошкодження, вологу тощо.
  • термотрансферні стікери - друк наноситься термоголовкою, яка стикається зі спеціальною фарбувальною стрічкою (ріббоном) і фарба зі стрічки переноситься на поверхню етикетки. Нанесена інформація більш стійка до зовнішніх впливів і може виконуватися на різних матеріалах - поліпропілен (плівкові), глянцеві або матові наклейки.

На сайті https://shop.reef.ua/samokleyaschayasya-etiketka-v-rulonah/ ви знайдете широкий асортимент різних типів стікерів власного виробництва - ТМ Tama. Компанія REEF займається виготовленням етикеток самоклеючих для принтера під брендом ТМ Tama, який відомий на українському ринку своєю стабільно високою якістю (сертифікат ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT)) та доступними цінами.

термоетикетки

Касова стрічка - характеристики та відмінності

Чекова стрічка - спеціальний розрахунковий документ, що підтверджує купівлю в магазині або надання послуги. На ньому обов'язково розміщують таку інформацію:

  1. назва послуги або товару, їх кількість;
  2. метод і сума оплати;
  3. назва та адреса компанії, її банківські реквізити;
  4. номер чека, дата, час, номер касира тощо.

За кількістю шарів і матеріалом, з якого виконана касова стрічка, вона поділяється на:

  • офсетний папір - застосовується для друку на фіскальному реєстраторі або касовому апараті спеціальними фарбами.
  • термопапір 1 або 2 шари - друк формується завдяки притиску нагрітої термоголовки до термочутливого шару. У двошаровій стрічці для каси є спеціальний самокопіювальний шар, який з копією інформації залишається в друкарському апараті.

Під час вибору термопаперу для принтера варто врахувати параметри ширини і намотування, яка підходить для друкарського обладнання. Така інформація часто вказана в технічних характеристиках пристрою.

Касова стрічка

Де купити касову стрічку та етикетку для принтера?

Великий вибір витратних матеріалів для маркування продукції з постійною наявністю їх на складі пропонує shop.REEF, який знаходиться за адресою м. Київ, вул. Бориспільська 9, корпус 90. Купівля таких товарів онлайн через інтернет-магазини з доставкою додому або в офіс робить процес ще більш зручним і швидким. Чи то Київ, чи то будь-яке інше місто України, сучасні технології та сервіси дають змогу зробити процес замовлення і доставки максимально простим і комфортним.