Жіночі годинники та їхня роль у популярній культурі: від кіно до музики

Жіночі наручні годинники – не тільки функціональні, але й гарні аксесуари, що можуть стати справжньою родзинкою образу. Зараз у різних виробників вони представлені у величезному асортименті та дивують різноманіттям дизайнів. Доволі часто їх можна побачити у фільмах та музичних кліпах. Яка ж мета використання таких аксесуарів у музиці та кіно, спробуємо розібратися.

Жіночий годинник

Жіночі годинники в кіно: для краси чи реклами

Демонстрація різних аксесуарів і прикрас у кіно не випадкова. Є таке поняття як продакт-плейсмент. Простими словами, це прихована реклама, заручниками якої стає чимало людей. Нерідко в топах продажів годинники жіночі, купити які переважна більшість споживачів вирішує саме після того, як побачила їх у якомусь фільмі.

Достатньо згадати відому кінострічку «Містер і місіс Сміт». Головною прикрасою Анджеліни Джолі протягом усього фільму був сучасний годинник. Він привернув увагу не лише стильним ремінцем рудого кольору, але й неймовірними можливостями. Цей аксесуар виконував безліч функцій, серед яких:

  • компас;
  • барометр;
  • будильник;
  • хронометр;
  • термометр.

На ньому була навіть технологія Touch Screen Watch. З огляду на те, що фільм був знятий у 2005 році, такі жіночі годинники не могли не привернути уваги. Ще одним прикладом прихованої реклами є фільм «Дівчата». У головної героїні був аксесуар заводу «Чайка», який не залишився непоміченим завдяки пружинному браслету.

Жіночі годинники в музиці: тренди повертаються

Жіночі годинники в музиці

Відомі особистості нерідко задають ті чи інші тренди. Це можуть бути не лише актори, а й музиканти. Серед таких законодавців моди, зокрема, неповторна Мерлін Монро. На зап’ястку цієї співачки та акторки можна було побачити елегантний годинник жіночій, що привернув увагу невеликим овальним циферблатом та досить вузьким браслетом. Саме такі моделі наразі повертаються в моду. В тренді зараз також жіночі годинники, що кілька разів обвивають зап’ястя. В далеких 60-х вони стали популярними завдяки гурту The Beatles, а в 2024-му мають високий попит саме серед жінок.

Цілком зрозуміло, що наручні годинники жіночі грають не останню роль як в музиці, так і кіно. Багато жінок прагнуть придбати саме такі аксесуари, які бачать на своїх кумирах. Завдяки ж тому, що асортимент годинників неймовірно великий, підібрати ідеальний варіант доволі просто. Таким чином, жіночі годинники не тільки функціональні, але й стають частиною модних трендів.