Сільськогосподарське обладнання та техніка для польових робіт

Якщо запитати в аграрія наскільки важливі польові роботи - він сказав би, що є вони, а далі всі інші завдання. Відповідно, техніка для них також на першому місці. Без чого не може існувати сільгосп обладнання? Правильно! Це — трактор.

Він є основою для переважної кількості навісних та причіпних девайсів. Продаж сільгосп обладнання та купівля завжди починається з агрегатів, які допомагають підготувати ґрунт до посіву. Видів безліч: лемішні та роторні, навісні та причіпні, лісові та садові, а також багато інших.

Сільськогосподарське обладнання та техніка для польових робіт на аграрному порталі VAS

Далі слідує агрегат для точного висівання насіння. Сівалки можуть бути декількох видів, найбільш зручними є ті, що поєднують кілька функцій. Деякі сіють насіння і вносять добрива, інші включають функції культиватора.

Говорячи про культиватор - це обладнання для сільськогосподарських робіт призначене для обробки після посівного процесу. У ґрунті покращується вологообмін, якісніше надходить повітря. Після всіх перерахованих вище маніпуляцій потрібно підгодувати грунт і наситити кореневу систему. Ідеально для вирішення цього завдання використовувати навісний обприскувач та трактор.

Збирання врожаю, його омолочування та очищення може відбуватися одночасно за допомогою комбайна. Вони можуть бути спеціалізованими і служити для збирання певних культур (пшениця, кукурудза та багато інших). Для фруктів та овочів часто використовують так звані «збирачі».

Купити сільськогосподарське обладнання без довгих пошуків та поїздок тепер можна онлайн. Ідеальним джерелом для цього стануть дошки оголошень. Нещодавно з'явився спеціалізований аграрний сервіс VAS, який поєднує в собі функції маркетплейсу і дошки для аграріїв. Тут можна купити та продати с/г обладнання в Україні без посередників, комісій та будь-яких прихованих платежів. Публікація оголошень та реєстрація на сайті абсолютно безкоштовна.

Платними є лише рекламні функції, які ви вибираєте самі у разі потреби. На сайті всі аграрні товари та послуги поділені на категорії, усі девайси від плугів до збирачів ви можете знайти у категорії «Обладнання». Ціна товару завжди вказана відразу в публікації, якщо доречний торг або є оптова ціна-ви це побачите.

Також відсутні будь-які види закритої інформації – номер телефону та дані продавця завжди доступні, ви можете самі вибрати спосіб комунікації, це може бути дзвінок або повідомлення у чаті на сайті. Так що більше польові роботи вам не страшні, купуйте необхідне і продовжуйте свою роботу без зволікань та застоїв.