Привітання з днем весілля своїми словами

Привітання з днем весілля своїми словами

Бувають такі моменти, коли нас запрошують на свято кохання. І ми приходимо, щоб привітати молодих. Але іноді досить важко даються привітання. Тож ви прийшли в потрібне місце, яке допоможе вам знайти слова, коли їх немає.

Побажання з днем весілля від душі

Ось і настав той день, коли ви вже не просто закохані. Ви - сім'я! Тепер ви та рушійна сила, яка може йти вперед і досягати нових вершин.

Тож нехай усі вершини досягаються вами легко і ви ніколи не будете втомлювалися один від одного.

І сумна та людина, що йде все життя одна. І щаслива та людина, що має поруч опору. Тож нехай ця опора завжди буде міцною і ніколи не підставить підніжку!

Кохайте і живіть своє життя так, щоб воно було наповнене кожний день прекрасними подіями! Гірко!

***

Сьогодні я йшов дуже довго до вас. Я йшов і думав: що ж там буде на тому весіллі? Чи буде там цікаво? Чи буде що їсти ?

Але які негарні думки були в моїй голові! Бо з такими закоханими гарними молодятами може бути тільки беззаперечно цікаво і ніколи не будеш голодним. А знаєте чому? Бо ваша аура кохання ніби насичує всі наші думки і все наше тіло!

Тож бажаю лише одне: нехай ця аура ніколи не згасає, а стає тільки більшою, яскравішою і сяючою!

Ви як два діаманти, що відточують один одного до ідеального стану!

***

Як часто ви дивитеся на небо? Чи бачите ви в ньому край? Я ніколи не бачу, бо воно безкрайнє. Але воно таке прекрасне! Воно чудове навіть тоді, коли на ньому хмари.☁️🌪️🌧️ Воно гарне навіть уночі🌠. Але навіть в найтемнішу пору ми можемо бачити дорогу, адже нам освітлює її місяць і зорі.🌗

Я вам бажаю, щоб ваше кохання було завжди таким же безкрайнім, як це небо. Щоб воно було вічним і ніколи не мало кінця.

Йдіть по життю сміливо навіть в найтемніші часи, бо вам будуть світити зорі🌜 Радійте світлим моментам і не забувайте про те, що не треба бути занадто осліпленими 🌞

Ви маєте таке гарне кохання! Бережіть це і не давайте нікому сумніватися один в одному! Бо тільки ви знаєте, як буде найкраще для вас! Тож будьте щасливими!🥰

***

Бажаю вам, щоб ваші ранки були такими ж ароматними, як кава і нехай ваші вечори будуть такими ж запашними, як свіжо спечені смаколики. Будьте по життю як круассан 🥐: нехай ваші пригоди теж будуть трохи закрученими і можуть мати різні начинки. Але все одно які гарні і смачні пригоди будуть!

Живіть, радійте, мрійте і знайте: ви можете все! Тепер все підвладне вам і ви можете бігти назустріч цьому життю з подвійною швидкістю!🚴

Тож любіть, кохайте і пестіть один одного! Ви того варті!

***

Сьогодні бажаю вам бути в океані і тонути в ньому. Чому таке дивне побажання? Бо це має бути океан кохання!

Бажаю бути вам вогнем, що палає і освітлює стежку вперед.

Будьте вином, що з роками стає все більш міцнішим і є солодким і п’янким!

Нехай кожен ваш день буде наповнений сміхом і безмежними емоціями кохання! Ви тепер як поїзд, що наповнений паливом: якщо закінчиться кохання, то ви не зможете рушити далі! Але чим сильніше кохання, тим буде швидшою і яскравішою ваша дорога!

***

Сьогодні ви дружина і чоловік! Тепер ви є найближчими людьми і тепер один для одного ви є найважливішими! Тож будьте завжди ніжними один до одного! Кохайте і живіть довге життя, яке буде для вас легким!

😜🔥

Можу побажати вам романтики, терпіння і наснаги проходити цей довгий шлях разом. Ви є тими, хто творить це життя і світ. Адже я вважаю, що править світом кохання! 🥰❤️

***

В цей день хочеться побажати вам, аби у вашому домі завжди був затишок і тепло. Я сподіваюся, що він завжди буде наповнений сміхом, добротою і турботою.

Кожен із вас має право бути самодостатнім і самостійним! Але як же гарно розуміти те, що тепер ви також можете бути нероздільними і створювати щось нове і цікаве!

Тож вірю, що ніякі перешкоди на вашому шляху не стануть вам завадою для вашого справжнього кохання! Спішіть кохати один одного все життя! Рятуйте один одного від самотності, поганого настрою і поганих думок! Тож довгих літ вам для вашої сім'ї!

***

Як часто ви мрієте? Чи часто ви уявляли один одного саме такими? Чи можливо у вашій голові кохана людина мала бути іншою?

Але як би там не було, ви зараз ідеально доповнюєте один одного🥰💕

Разом ви щасливі, усміхнені і видно, що дуже пасуєте один до одного! Можливо хтось скаже, що ви як інь-янь. Але хіба це не одне ціле?

Так само і ви: будьте різними, але водночас дуже схожими і одним цілим!